Dapatkan Simkad Tone ExcelNama saya Muhd Lukman Bin Abdullah, nombor tel: 01115109474. Terima kasih kerana berminat untuk mengetahui tentang bisnes Tone Excel ini.

Peluang kerja/bisnes sampingan. 

Disini saya menawarkan kepada anda satu peluang kerja sampingan sebagai PENGEDAR simkad Tone Excel dan anda akan mendapat komisyen sebanyak 3 kali sebulan. ToneExcel bekerjasama rapat dengan TuneTalk, Air Asia, Tune Insurance dan Tune Money.

Ia merupakan kerja sampingan yang boleh dilakukan dirumah, dipejabat, secara online atau offline. Tidak memerlukan kita membuka kedai. Sesuai dijalankan oleh semua orang, seperti pekerja swasta, pekerja kerajaan, suri rumah, pelajar-pelajar, pekerja asing, penganggur dll.

Kerja anda sebagai pengedar simkad Tone Excel hanyalah mencari, menjual dan mendapatkan pelanggan supaya menggunakan simkad ToneExcel ini seramai mungkin. Ingat, kita bukan penjual topup, tetapi sebagai pengedar simkad.


Simkad ToneExcel adalah simkad prepaid, seperti simkad2 yang lain, boleh call, boleh sms, boleh berinternet, boleh whatsapp, wechat, telegram, malah anda juga boleh memohon untuk mengekalkan nombor yang anda gunakan sekarang ke dalam simkad ToneExcel.

Simkad ToneExcel menggunakan service provider daripada TuneTalk yang dimiliki oleh TuneGroup dan juga Celcom. Seperti yang anda tahu TuneGroup juga memiliki AirAsia, TuneHotel, TuneInsurance, TuneMoney dan TuneSport. Celcom saya rasa tidak perlu diperkenalkan kepada anda lagi.

Simkad Pra-Bayar (Prepaid) ToneExcel.
1. Harga sekeping RM98.40
2. Didalamnya sudah ada kredit sebanyak RM30 PERCUMA
3. Data internet PERCUMA 1G untuk sebulan.
4. Ia menggunakan line daripada TuneTalk iaitu anak syarikat ToneGroup.
5. Top-up menggunakan topup TuneTalk sahaja.

Charge penggunaan.
1. Charga panggilan 0.28 sen seminit, sms 10 sen.
2. Data pakej 1G adalah RM38 sebulan

Kelebihan Simkad ToneExcel 
1. Pelanggan mudah untuk topup. Topup TuneTalk ada dijual dikedai-kedai biasa, 7eleven, station minyak, speedmart, pasaraya-pasaraya, malah topup TuneTalk boleh diperolehi di maybank2u dan cimbclick.

2. Topup boleh dilakukan pada nilai RM5, RM10, RM30, RM50, RM100.

3. Ketika ini TuneTalk sedang menjalankan beberapa promosi untuk pengguna simkad ToneExcel:
a. Jika pelanggan topup RM30 maka mereka akan dapat PERCUMA data sebanyak 1G untuk sebulan.
b. Jika pelanggan topup RM50, mereka akan dapat kredit tambahan PERCUMA sebanyak RM20.
c. Setiap kali pelanggan tambah nilai, mereka akan mendapat point, dan point2 ini kalau dikumpulkan, mereka boleh menukarkan kepada tiket AirAsia secara PERCUMA.

4. Pelanggan anda boleh terdiri dari warga Malaysia atau luar negara.
5. Simkad ToneExcel boleh digunakan diseluruh negara dengan charge roaming.

6. Pelanggan juga boleh mengekalkan no lama kedalam simkad ToneExcel. Kepada pelanggan yang mengekalkan no. lama, pada tahun 2015 ini, mereka berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah sebuah kereta myvi, dan pengedarnya akan mendapat hadiah wang tunai sebanyak RM25,000. Pada tahun 2016, berkemungkinan pelanggan berpeluang memenangi hadiah BMW 3-series.

[PENTING] Pertama sekali Dapatkan SIMKAD ToneExcel ini..ada dijual di seluruh Malaysia

Belilah berapa yang anda mahu..buat masa ini harga sekeping sim kad wow ini ialah RM95.40
Dapatkan segera simkad ini:
Sms/whatsapp ke no 01115109474This entry was posted on . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Dikuasakan oleh Blogger.